Fegyvertöltényekkel bukott le a reptéren az Exatlon Hungary sztárja

Besenyei Bogi
Vágólapra másolva!
Besenyei Bogi egy videóban mesélt arról, hogyan telt eddig a nyara, valamint egy meglehetősen kellemetlen történetet is felidézett.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon sztárja elmondta, számára ez a nyár egyértelműen a feltöltődésről, a kikapcsolódásról és az új élményekről szól. Ezért is szereti az olyan vakációkat, ahol sportolhat. Elmondása szerint mindig az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben.

Forrás: Instagram, Besenyei Boglárka

"Szerintem nem foglak titeket meglepni azzal, hogy nem nagyon vagyok az a parton fekvős lány, aki úgy elvan egy helyben, hanem én nagyon szeretem az aktív kikapcsolódást. Szeretek nyaralás alatt sportolni, reggel például futva felfedezni a környéket. Én azt gondolom, ha elutazunk valahova, akkor igyekezzünk mindent kivenni abból, amit a hely kínál, és szerintem erre a sport az egyik legjobb megoldás" – mesélte, majd elmondta, hogy mivel nagyon szereti az andrenalindús élményeket, hajlamos néha bevonzani azokat.

Elmesélt egy esetet, amikor fegyvertöltényeket találtak nála a repülőtéren, és sokáig kellett magyarázkodnia, mire elengedték.

Elég vicces volt, amikor elkezdtem megmagyarázni, hogy 'ez nem az, aminek látszik, azokat a fegyvertöltényeket én már kilőttem'. Hát, mondanom sem kell, hogy ezzel csak rontottam a helyzeten; hárman álltak előttem, kérdezgettek. De minden rendben volt, így elengedtek" - idézte a Blikk.