Megszólalt a drogszeánsz után hallucinálva menekülő VV Anett

Béres Anett, VV Anett
Vágólapra másolva!
A VV Anettként ismert Béres Anett végig rettenetesen félt a drogszeánsz alatt, ami után törött csontokkal találták meg, hetekig kórházban ápolták. Hallucinációi közben azt hitte, hogy belé akar költözni a sátán, erről is mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, hetekig kórházban kezelték Béres Anettet, aki egy drogszeánszon ayahuascát fogyasztott, majd a hallucinációi elől menekülve súlyosan megsérült Siklós környékén. Az egykori valóságshow-szereplő most a Blikknek adott interjút, először mesélt arról is, hogy mit élt át a szeánsz alatt.

"Rettenetesen féltem végig. Megittam a főzetet, ez után borzasztó volt...

Úgy tudtam, 5-6 óra elteltével kiürül a szervezetemből ez a főzet, de nálam nem így volt. A szertartásvezető már elment aludni, de bennem megmaradt a rettegés. Rajta kívül csak Emese volt ott, mondtam neki, hogy rosszul vagyok, haza akarok menni. Ő elment a táskájáért, én pedig úgy féltem, hogy menekülni kezdtem az erdőn, árkon-bokron át"

VV Anett azt tagadja, hogy meztelen lett volna. "A pólóm ugyan nem volt rajtam, mert a főzet mellékhatásának köszönhetően lehánytam, de melltartó és nadrág volt rajtam. Futottam, mint akit űznek" – mesélte Anett, aki egyébként lelki problémák, főleg párkapcsolati nehézségek miatt döntött úgy, hogy tesz egy próbát a spirituális szertartással.

Béres Anett, VV Anett TV2

Az is kiderült, hogy Anett miként szerezte a súlyos sérüléseit: "Felmásztam egy magaslesre, ami olyan 3 méteres lehetett. Az utolsó emlékem, hogy fönn vagyok, aztán már lenn tértem magamhoz. Valószínűleg nem voltam magamnál az eséskor, azért is sérültem meg ennyire. Eltört a sarokcsontom, a csigolyacsontom és öt bordám" – magyarázta.

Végül 24 órán keresztül csak feküdt, nem volt még teljesen magánál, így elmondása szerint azt sem tudta eldönteni, hogy él-e még, netán már meghalt. "A kórházban még attól féltem, soha többé nem tudok már járni, de már tudom, hogy teljesen felépülök. Egy hétig rémálmaim voltak, de mára ezek is elmúltak. Örülök, hogy élek, és a családom is ezt érzi" – tette hozzá.