Még élt az 1 éves gyerek, amikor nejlonzsákba gyömöszölték

Evelyn Boswell, 1 éves kislány, szemeteszsék
A gyerek még élt, amikor szemeteszsákba tették
Vágólapra másolva!
Meggyilkoltak egy 1 éves kislányt a Tennessee-i állambeli Sullivanban. A testet egy nejlonzsákban, egy játszóházban rejtették el. A gyilkossággal az anyját vádolják, most kiderült, hogy a gyerek még élet, amikor a szemeteszsákba tették - írja a Bors a CrimeOnline oldalra hivatkozva.
Vágólapra másolva!

Brian Fraley különleges ügynök a Tennessee-i Nyomozó Iroda (TBI) munkatársa a bíróságon meslte el, hogyan bukkant rá az 1 éves Evelynre, akinek a testét egy játszóházban rejtették el.

A mostani bírósági tárgyalás fő célja az volt, hogy eldöntsék, be kell-e mutatni a meggyilkolt kislányról készült fotókat,

ám az anya ügyvédje szerint a képek túlságosan felkavaróak, és az esküdtszéket túlságosan felkavarná, és ezért ítélnék el a nőt.

Dr. Darinka Mileusnic-Polchan igazságügyi orvosszakértő is vallomást tett, aki szerint fontos látni fotókat. Mileusnic-Polchan elmondta, hogy milyen helyzetben találták a gyereket, és megerősítette, hogy

az 1 éves kislány halála szándékos emberölés volt.

Hozzátette, hogy

a gyerek még életben volt, amikor a szemeteszsákba tették.

Halálát fulladás okozta, mivel a fejét szorosan alufóliába és takaróba csavarták.

Ahogy arról a CrimeOnline korábban beszámolt, Megan Boswellt gyilkossággal vádolják, emellett vádat emeltek ellene súlyos gyerekbántalmazás, gyerek elhanyagolása, bizonyítékok manipulálása, holttesttel való visszaélés, haláleset bejelentésének elmulasztása és 12 rendbeli hamis bejelentés miatt.

Evelyn eltűnését 2020 februárjában jelentették, majdnem két hónappal azután, hogy a családtagok utoljára látták. Miközben a hatóságok megkezdték a gyerek keresését, az anya állítólag többször hazudott nekik Evelyn hollétével kapcsolatban.

„Minden alkalommal, amikor beszélünk vele, a története megváltozott" – mondta korábban Jack Cassidy Sullivan megyei seriff.

Az anya továbbra is ártatlannak vallja magát. Azt mondja, hogy a kislány akkor halt meg, amikor alvás közben ő vagy a párja véletlenül ráfordult.

A bíró úgy döntött, hogy engedélyezi néhány grafikus fotó bemutatását a tárgyaláson,

amely a tervek szerint 2023 februárjában kezdődik.