Alekosz elindult a TV2 valóságshow-jában, rögtön botrányt csinált

Alekosz
Vágólapra másolva!
Nem érti, egy nő miért vezethet repülőt.
Vágólapra másolva!

Alekosz a Facebook-oldalán grófként búcsúzott, bár semmiféle nemesi címe nincs. Lagzi Lajcsinak és Peter Srámeknek is üzent: "Mire visszajövök, a vértesi veszett vad legyen végre Szegeden (a fegyházban - a szerk.), Srámek meg adja vissza a kocsit. Add föl magad, Lajos! Legyél méltóságos, Srámek" - posztolta a realityszereplő.

Alekosz Forrás: Alekosz/Facebook

Alekosz szerepet kapott az új Ázsia Expresszben, amely a brand nevét megtartva az amerikai kontinensen forog majd. Amszterdamban már ideges volt, szerinte nem a turbulencia, hanem a női pilóta dobálta a gépet. "Több nehézséggel kellett szembenéznem már most, pedig még csak pár órája indultunk el Budapestről. Kezdeném azzal, hogy a pilóta egy nő volt, ami előtt eleve értetlenül állok, hiszen egy nő ne végezzen ilyen tipikusan férfimunkát. De ha már végez, akkor végezze rendesen, ne úgy, ahogyan ő tette.

Tele volt vele a hócipőm! Nem értem, miért kellett bukdácsolni, fel-le hullámozni. Talán azt hitte, ez nekünk tetszik? Hát, nem tetszett, és ezt leszállás után jeleztem is a légikisasszonyoknak" – nyilatkozta a Ripostnak.

A forgatás napokon belül kezdődik Mexikóban.