Lélektani határ közelébe kerül a hőmérséklet

Virágzik az aranyvessző, népi nevén aranyeső Nagykanizsán.  A tavasz első jeleire szirmot bontó növényen a novemberi enyhe időjárásnak köszönhetően kinyílt néhány virág.
Virágzik az aranyvessző, népi nevén aranyeső Nagykanizsán. A tavasz első jeleire szirmot bontó növényen a novemberi enyhe időjárásnak köszönhetően kinyílt néhány virág
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szerda
A többórás napsütés mellett északnyugat, nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből eső sehol sem alakul ki. Mérsékelt marad a szél. 15 és 20 fok közötti kellemes tavaszi időnk lesz.

Csütörtök
Változóan fátyolfelhős időre számíthatunk, esetleg keleten fordul elő gyenge zápor. A déli szél néha megélénkül. 19-20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek
Északnyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet, de inkább csak estefelé északnyugaton alakul ki eső, zápor. Eleinte a déli, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 20 fok körüli tavaszi meleg várható.

Szombat
Hajnalban többfelé, napközben már csak elszórtan fordul elő záporeső. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. 15 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap
Átmenetileg csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás. Délutántól aztán újabb felhők érkeznek. 16-17 fok körül alakul a maximum.