Kétségbeesetten nyilatkozott Schobert Norbert

Rubint Rékát féltve legutóbb Schobert Norbert is elpityeredett
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, Schobert Norbert végleg visszavonul, nem folytatja tovább üzletét. A Norbi Update-et 40 millió forintra büntette a Gazdasági Versenyhivatal, mert szerintük a vállalat megtévesztette a vásárlókat. Az üzetember most elárulta, szerinte mi okozta a céges problémákat.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert állítja, sztrókja okozta cége összeomlását, számolt be róla a Blikk.

Végig ment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem – mondta a fitneszguru a Frizbi TV új adásában.

A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszerességű tornát, ahol az embereket ingyen tornáztatom. Rékának egy fantasztikus videótárat építünk a weboldalán, én azt fogom menedzselni. Azt szeretném, ha az ország és a világ összes nője Rékával tornázna; nagyon megérdemli ezt a dolgot. Az életem hátralevő részét inkább Rékára áldozom, illetve a családomra, s nem az Update-ért küzdök majd mindenki ellen. Húsz évig eleget küzdöttem – magyarázta összetörten a családapa.