Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, megdöbbentő és izgalmas esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban csütörtökön is. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus együttese az osztályozón legyőzte a Veszprémet, így megmenekült a kieséstől. A bennmaradás után a csapat tulajdonosa, Révész Bálint egy interjúban beszélt a csalódást keltő szezonról és a klubot élesen bíráló szurkolókat sem kímélte.

Dárdai Pál sorsa hivatalosan is eldőlt, ugyanis a Hertha BSC labdarúgócsapata bejelentette, hogy a másodosztályban is a magyar szakember lesz a vezetőedző.

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Coventry City magyar származású, svéd válogatott focistája, Viktor Gyökeres iránt rengeteg Premier League-csapat érdeklődik, de más nagynevű kluboktól is érkezett már érte ajánlat.

Bár hivatalosan egyelőre még nem írt alá Lionel Messi új csapatához, de számos részlet kiderült azzal kapcsolatban, hogyan tudta megszerezni az MLS-ben szereplő Inter Miami a hétszeres aranylabdás klasszist.

Habár a hegymászó társdalom biztosra veszi, hogy Suhajda Szilárd már nincs életben, egyelőre nem lehet halottá nyilvánítani a magyar hegymászót. Eközben Szász Máté biológus a Hír TV Radar című műsorában arról beszélt, hogy szinte biztos volt, hogy a magyar hegymászó nem éli túl a mászást.