Magából kikelve, ordítva osztotta ki az új férjét a TV2 sztárja - videó

Nelli és János, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra két szereplője, Nelli és János Caprin töltötték a nászútjukon, azonban durva vita alakult ki közöttük.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, János és Nelli esküvője nem indult épp vidáman, ugyanis az ara kifejtette, hogy a férfi külsőre nem az esete, ráadásul ha ez nem volna elég, még az is kiderült, hogy János korábban az egyik közösségi oldalon üzent a nőnek, aki visszautasította akkor a közeledést.

A házaspár Caprin töltötte a nászútját, de többször is vita alakult ki közöttük, Nelli úgy érzi, hogy idő kell neki, míg ki tud bontakozni, azonban ezt János nehezményezi. Az ara kikötötte, hogy most sem fognak egy ágyban aludni, amitől teljesen kiborult a férfi.

"Megmondom őszintén, hogy nem is vártam mást. Meddig fog ez tartani? Mégis csak a feleségem vagy. Azt gondolom, hogy szépen megéltük ezeket a napokat. 

Nem jött össze egy ölelés se.

 Hozzam le a csillagokat? Úgy érzem, hogy bármit teszek, falakat állítasz fel" - mondta a férfi, azonban Nellitől is hamar megjött a válasz.

"Igen, a falakat én állítom fel, mert nem tartok ott érzelmileg, ahol te. Úgy érzem, hogy elvárások vannak felém. Minél jobban presszionálnak olyan dolgokban, amit én nem szeretek, annál magasabb falat húzok. Nem arról van szó, hogy mint ember nem vagy szimpatikus. 

Mindig azzal jössz, hogy a feleséged vagyok, a nászútunkon vagyunk, de mások az érzéseink egymás felé

 - fejtette ki Nelli. 

János karba tett kézzel hallgatta őt végig, és kifejtette, hogy nem ért egyet felesége gondolataival. 

Nem vagy normális, komolyan mondom.

 Neked valami bajod van" - mondta.

Gaál Viktor pszichológus is megszólalt az ügy kapcsán, aki nem érti János viselkedését. 

"Megint túlságosan nyomul, ahelyett, hogy megadná az időt. Neki ezt kellene tiszteletben tartania, adja meg neki az időt, és a teret "- mesélte a TV2 műsorában.