Újabb súlyos hiba a Facebooknál

10 milliárdos, aki sose fejezte be 
  Allen And Company Annual Meeting Brings Business Executives, Media Moguls, And Politicians To Sun Valley, Idaho GettyImageRank1 USA Idaho Sun Valley - Idaho Color Image Photography
SUN VALLEY, IDAHO - JULY 08: CEO of Facebook Mark Zuckerberg walks to lunch following a session at the Allen & Company Sun Valley Conference on July 08, 2021 in Sun Valley, Idaho. After a year hiatus due to the COVID-19 pandemic, the world’s most wealthy and powerful businesspeople from the media, finance, and technology worlds will converge at the Sun Valley Resort for the exclusive week-long conference. Kevin Dietsch/Getty Images/AFP (Photo by Kevin Dietsch / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb furcsa hiba kezdett el megjelenni a Facebookon az elmúlt órákban, a cég egyelőre hivatalosan nem kommentálta a dolgot.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi órákban egyre több felhasználó számol be egy furcsa hibáról a Facebookon: amikor egy bejegyzés alatt a kedvelést vagy reakciókat jelképező ikonokra kattintunk, akkor a program nem hozza elő a neveket.

Ehelyett a Facebook annyit közöl, hogy "nincs elérhető adat".

Ennek alapvetően beállításokkal kapcsolatos okai is lehetnének, de mivel széles körben rengeteg felhasználó panaszkodik a dologra, minden bizonnyal valamiféle hiba keletkezett a rendszerben. Ezen kívül úgy tűnik, hogy a gondok leginkább a mobilos alkalmazásban jelentkeznek.

Minden bizonnyal a Facebooknál is tudnak a dologról és dolgoznak a megoldáson, de ha nem javul a helyzet, érdemes lehet megpróbálkozni néhány manuális megoldással, hátha segít:

  • győződjünk meg róla, hogy a mobilos alkalmazás legfrissebb verzióját használjuk,
  • töröljük a Facebook alkalmazáshoz tartozó gyorsítótárat (cache),
  • vagy addig is használjuk számítógépről a közösségi oldalt, ahol úgy látszik, kevésbé üti fel a fejét ez a probléma.