Szexmunkára akarták kényszeríteni egy szállodában a TV2 sztárját

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
Krizsán Lili egy hostessmunkára jelentkezett, majd egészen durva helyzetben találta magát egy szálloda szobájában.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő egy szállodai munkára jelentkezett, viszont arra nem számított, hogy szexuális zaklatás áldozata lesz. Lili három lánnyal egy szállodában segített egy üzleti beszélgetés lebonyolításában, majd aztán egy hotelszobába találta magát, ahol egy 60 év körüli külföldi férfi fogadta. A TV2 Mokka című műsorában most több dolgot is elárult a durva esetről: a férfiak már a rendezvény alatt sem voltak túl kedvesek hozzájuk, szexuális megjegyzésük tettek és lekezelők voltak.

"Amikor ők befejezték a vacsorájukat, minden munkát elvégeztünk mi is, szóltak nekünk, hogy ők szeretnének masszázst kapni. Mondtuk, hogy van masszázs szolgáltatás a hotel keretein belül, azt vegyék igénybe. Mint kiderült, ott férfi masszőr volt, ők azt mondták hozzájuk nem nyúlhat férfi, minket kértek meg" - emlékezett vissza Lili a műsorban

Majd a fiatal lányok főnöke volt az, aki elküldte a lányokat, a szobában pedig már arra lett figyelmes a Sztárban Sztár leszek! énekesnője, hogy az egyik férfi meztelenül áll előtte.

– nyilatkozta az énekesnő.

Végül a hátsó bejáraton keresztül tudott elmenekülni a helyszínről, ám a másik lány, akivel a munkát vállalta a hotelben maradt.