Megrázó videó: sírva könyörög segítségért a török válogatott korábbi kapusa

Bursaspor vs Fenerbahce: Turkish Super Lig Fenerbahce Bursaspor Bursa Horizontal FOOTBALL
BURSA, TURKEY - JANUARY 21 : Volkan Demirel of Fenerbahce celebrates after a goal during Turkish Super Lig soccer match between Bursaspor and Fenerbahce at Bursa Metropolitan Municipality Stadium in Bursa, Turkey on January 21, 2019. Sergen Sezgin / Anadolu Agency (Photo by Sergen Sezgin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Fenerbahce korábbi kapusa, Volkan Demirel sírva kért segítséget az Instagramon a Törökországot sújtó hatalmas földrengést követően.

Hajnalban hatalmas erejű földrengés rázta meg Törökországot, amelynek következtében több mint ezer épület összedőlt és a hírek szerint már a halálos áldozatok száma elérte a kétezer főt. Az áldozatok között van a másodosztályú Malatyaspor kapusa, és továbbra sem találják a Chelsea és a Newcastle korábbi játékosát, Christian Atsut, aki a Hatayspor csatára, valamint a csapa sportigazgatóját sem.

A Richter-skála szerint 7,8-as erejű volt az a brutális földrengés, amelyet Nurdagi város közelében észleltek.

Volkan Demirel hosszú évekig volt a Fenerbahce kapusa Forrás: Anadolu Agency via AFP/2019 Anadolu Agency/Sergen Sezgin

A Hatayspor edzője, a korábbi kiváló kapus, a 63-szoros válogatott Volkan Demirel még a délelőtti órákban az Instagramon könyörgött segítségért. Demirel 17 évig volt a Fenerbahce kapusa, és teljesen kétségbeesett a természeti katasztrófát követően, amely hatalmas pusztítást végzett Hatay-ban és Antakyában is.

Az edző élő videóját ITT lehet visszanézni.

Azóta több országból is indultak mentőcsapatok Törökországba, miután még több ezren lehetnek a romok alatt.