Már készítik Berki Krisztián sírhelyét

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, május 26-án csütörtökön temetik a 41 évesen meghalt Berki Krisztiánt. A temetkezési vállalat már készül a holnapi búcsúztatóra.
Vágólapra másolva!

A Bors a helyszínen járt, ők számoltak be arról, hogy teherautó viszi a murvát, sírgondozók dolgoznak a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül, ahova holnap Berki Krisztiánt temetik.

Forrás: Berki Krisztián/Instagram

Berki Krisztián május 6-án halt meg, drámai körülmények között. Bár hivatalosan a halálokot még nem közölték, az biztos, hogy többféle drogot is találtak az otthonában.

Halála mélyen megrázta a környezetét. Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját.

A búcsúztatóról Krisztián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára. Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és ismerték.