Megszólalt Berki Krisztián édesanyja Mazsiról és Hódi Pameláról

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Három hete, hogy meghalt Berki Krisztián, két pici lányt hagyott félárván. A tévés műsorvezetőt, realitysztárt csütörtökön kísérték utolsó útjára. Édesanyja exkluzív interjút adott a Borsnak, és elárulta, mi lesz Natival és Emmával.
Vágólapra másolva!

Szokatlan látványt nyújtott a sok fehérbe öltözött ember, akik csütörtökön utolsó útjára kísérték Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben. A fehér öltözéket a gyászoló család és a megjelentek mind Krisztián kérésére viselték, hiszen a celeb azt mondta egyszer, ha vele történne valami, akkor őt senki se gyászolja, legyen mindenki fehérben.

Berki Krisztián temetése Fotó: Polyák Attila - Origo

A sír mellett a vigasztalhatatlan özvegy, Mazsi és a volt élettársa, Pamela mellett ott állt Krisztián édesapja, és édesanyja, Júlia is. A gyászoló anya szótlanul bámult a semmibe, látszott rajta, hogy vívódik, miként éli majd túl a fia elvesztését - írja a Bors.

– mondta a Borsnak Júlia asszony, majd így folytatta: „Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány! Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg. Valahol olvastam, hogy azt nyilatkoztam, hogy Mazsi belefogyott a gyászba, de ez nem igaz, nem is találkoztam vele egy hónapja... Csak telefonon beszélünk. A lényeg, a kis unokáimmal akkor találkozhatok majd, amikor csak akarok” – újságolta a Borsnak reménnyel a hangjában Júlia asszony.

Berki Krisztián temetése Fotó: Koncz Márton - Origo

Berki Krisztián édesanyja azt mondta, mindennél jobban vágyik arra, hogy együtt lehessen az unokáival, és láthassa őket felcseperedni.

– mondta elérzékenyülve a nagymama, aki a temetésre egy fehér rózsakoszorúval érkezett.

Berki Krisztián temetése Fotó: Polyák Attila - Origo

A két özveggyel és a kis unokával gyengéden üdvözölték egymást. A legkisebb, még csak féléves Emma Katerina Mazsi édesanyja ölében figyelt végig a szomorú ceremónián. Mazsiban bizonyára a kislánya tartja az erőt, aki míg él, édesapjára fogja emlékeztetni őt - írja a lap.

Krisztián barátai is elbúcsúztak

A fehérbe öltözött család és barátok mellett tegnap a Farkasréti temetőben a sztárvilág is lerótta a tiszteletét Berki ravatalánál. Ott volt Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel, de eljött Megyeri Csilla modell is, valamint Szögeczki Ágnes, azaz VV Ágica is, akárcsak Rubint Réka és Schobert Norbi is. Kökény Attila elsőként érkezett a búcsúztatóra, ő két dallal búcsúzott a hazai sztárvilág egyik legszínesebb egyéniségétől.

Mazsi: A két testvér jó testvérként fog felnőni

A gyászoló özvegy megható beszédet mondott:

„Nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen hirtelen mész el. A megismerkedésünk pillanatától tudtuk, hogy földi életünk hátralevő részében már nincs többé Te és én. Már csak mi vagyunk. Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak most indultunk el a közös utunkra. (...) Mi búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre, és arra, hogy nagyon szeressék. Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jó szándék és kedvesség volt; ha te valakit a szívedbe fogadtál, azért mindent megtettél. Az igazi énedet azonban csak kevesen ismertük. Mindent köszönök. Köszönöm a mosolyod, a szereteted, a szerelmed, szerelmünk gyümölcsét, a reményt a szemedben, a hitet, hogy együtt jó lesz. És köszönöm neked Natit is. (...) Hiányozni fog mindannyiunknak, és hiányozni fogsz a gyerekeknek is nagyon. Ez lesz a legnehezebb. Pótolni a szuperhős apát, aki voltál és mindig is lenni akartál. (...) Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni (...). Kísérjen téged áldás a további utadon, legyen könnyű a lét odaát és vigyázzanak téged az angyalok...

Egy gondolat tőled: Na, az van gyerekek, hogy mindannyiunk élete egyszer megy a levesbe. Pénzt bármikor tudtok keresni, de a szerelmetekkel együtt töltött idő megfizethetetlen. Az idő mennyisége bizonytalan. Egyetlen esélyetek van, hogy szeretitek egymást.

Hálás vagyok neked! Hálás vagyok Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!”