Lezárták az M5-ös autópályát

Vágólapra másolva!
Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópályán kedden hajnalban, a közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Szatymaz közelében - közölte a rendőrség. Frissítés: Végül reggel fél 7 körül nem sokkal feloldották a zárást.
Vágólapra másolva!

Az elsődleges adatok szerint az autó vezetője megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben.

Korábban is volt egy baleset

A Pest megyei rendőrök kedden kora hajnalban meg akartak állítani egy tehergépkocsit az M5-ös autópályán, azonban sofőrje a rendőri jelzésre nem állt meg, hanem továbbhajtva pár kilométerrel arrébb szalagkorlátnak ütközött.

A járműben, amelyet egy 24 éves szír férfi vezetett, 20 külföldi tartózkodott, mindannyian könnyű sérülést szenvedtek a balesetben. A magukat szír állampolgárnak valló migránsokat a sofőrrel együtt kórházba vitték.

Frissítés:

Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldala Szatymaznál, ahol korábban baleset miatt volt érvényben útlezárás - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján reggel fél 7 után nem sokkal.

Azt írták, befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 158-as kilométernél, itt kedd hajnalban egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Az első adatok szerint a balesetben az autó vezetője megsérült.

A rendőrség mostanra feloldotta a lezárást, a forgalom folyamatosan halad.