Rejtélyes körülmények között halt meg az internetes sztár volt férje

Vágólapra másolva!
Jaclyn Hill sminkvideós infuenszer exférje, Jon Hill meghalt, pedig csak 33 éves volt. 
Vágólapra másolva!

A páros kilenc évig élt házasságban, de aztán a férfin annyira elhatalmasodott a drogfüggőség, hogy végül a házasságuk végéhez vezetett. Jaclyn és Jon Hill válásuk után is jó barátok maradtak, de a férfi próbálta titkolni, hogy drogfüggő.

A nő a válásuk óta már újra megtalálta a boldogságot, és ismét menyasszony, de a 33 éves férfi újra visszaesett, miután az influenszer szakított vele. Halála előtt állítólag senki nem érte el őt telefonon, és rejtélyes körülmények között halt meg, de nagy valószínűséggel drogtúladagolás miatt - írja a Page Six.

Valamiért arra gondoltam, hogy milyen csodálatos lenne vele együtt élvezni a karácsonyt, miközben tiszta vagyok. Gyakran mondta, hogy >>Nem szeretsz engem, mert soha nem akarsz velem dolgokat csinálni<<. De ez azért volt, mert állandóan rejtegetnem kellett előle [a függőségemet].
Szóval amikor hazajöttem, és láttam, hogy az összes cuccom eltűnt, és nem tudtam, hogy kivel van, egyszerűen összeomlottam. Két hónapon belül újra drogoztam" - nyilatkozta korábban a most meghalt exférj.