Mi derült ki Vajna Tímea barátja rejtélyes haláláról?

Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, ismét gyászol Vajna Tímea, aki egy nagyon jó barátját vesztette el a napokban. A 41 éves skót énekes és színész, Darius Campbell Danesh eddig tisztázatlan körülmények között halt meg rochesteri lakásában, a rendőrségi vizsgálat még folyamatban van.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea is megemlékezett barátjáról saját Instagram-oldalán, ahol közös fotókkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel meghalt Danesh előtt, bizonyára ő is nagyon várja, hogy kiderüljön, valójában mi történt a férfivel.

Danesh-t a brit tehetségkutatóból, a Pop Idolból ismerhette meg a közönség, ahol már a meghallgatások során belopta magát a közönség szívébe, felejthetetlen Britney Spears-feldolgozásával. Az énekes a műsorban a harmadik helyet szerezte meg, majd szólókarrierjét folytatva is egyre sikeresebb lett, az éneklésen kívül színházban és sorozatokban is szerepelt.

Darius Danesh a Pop Idol színpadán:

Családját összetörte Danesh halála, akik egy nyilatkozatban erősítették meg a férfi halálhírét. A legfrissebb információk szerint az énekest az ágyában találták meg, egyelőre úgy tudni, hogy nem ölték meg. De azt még nem tudni, hogy pontosan mi történt, a családnak még elég hosszú időt kell várni, hogy készhez kapják a toxikológiai jelentést, melyből kiderül, hogy mi okozta Darius Campbell Danesh halálát – írja a The Sun. Vagyis, toxikológiai jelentéseket vizsgálnak, feltehetően felmerült a drog is. Más források szerint a rendőrség újabb információhoz juthatott, azaz kiterjesztették a nyomozást.

Darius Campbell Danesh a Pop Idolban Forrás: ITV