Majka kisebbik fia Törökországból kezdi meg az iskolát

Majoros Hajnalka
Vágólapra másolva!
Exkluzív interjút adott a Blikknek Majoros Hajnalka. A Dundikaként ismertté vált modell elárulta, hogy Majka feleségeként a család az első számára, és betekintést engedett a sztárfamília életébe.
Vágólapra másolva!

Lassan hat éve van segítsége Majoros Hajninak, egy bébiszitter, akit már családtagként kezelnek, és a gyerekek is imádják, náluk ő a pótnagymama, így nyugodt szívvel ment el pihenni a barátnőivel néhány napra.

Majoros Hajnalka Forrás: Majoros Hajnalka, Instagram

- Amikor a családdal megyek el vakációzni, igazából a gyerekeket nyaraltatom. Imádom a fiaimat, Marcit és Olit, de az nem pihentető, ha folyton rájuk figyelek, mikor éhesek, mit szeretnének csinálni, milyen nyűgjük van éppen. Amikor viszont a barátnőimmel megyek el pihenni, az teljesen más. Már a bepakolásnál érzem, hogy ez most rólam szó majd. Azt gondolom, attól még, hogy feleség és anya vagyok, ugyanúgy magamra is kell gondolnom. A lányokkal pedig kialakult az a rendszer, hogy mindenki azt csinálja ilyenkor, ami számára a legjobb időtöltés, nincsenek kötelező programok - mesélte a Blikknek Hajni, akinek a kisebbik fia most kezdi az iskolát.

- Az első héten pont Törökországban nyaralunk, ettől függetlenül már nagyon izgatott. Ugyanabba az iskolába írattuk be, mint Marcit, ráadásul Olinak ugyanaz lesz az osztályfőnöke, aki a bátyjának volt. Először kicsit féltettem, de most már látom, hogy iskolaérett. Ez a suli azért is tetszik, mert itt nem az a klasszikus 45 perces órák lesznek az első osztályban, hanem kicsit játékosabb a tanulás.