Ezért sajnáltatja magát Kulcsár Edina elhagyott férje

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és gyerekei apja, Szabó András Csuti egy évvel ezelőtt még együtt készültek a karácsonyra, egy családként. Az ünnepek után nem sokkal azonban jött a bejelentés, hogy véget ért a házasságuk, majd kiderült, hogy egy új férfi is képbe került. Azóta Kulcsár Edina és Csuti hivatalosan is elváltak és a volt szépségkirálynő szinte azonnal teherbe is esett a rapper G.w.M-től. A Farm VIP sztárja, Csuti most elmondta, hogyan érzi magát az ünnepek közeledtével.
Vágólapra másolva!

Jelenleg a Farm VIP-ben látható Csuti mögött nehéz év áll, mivel nemcsak Kulcsár Edinát, hanem több szerettét is elveszítette. Bár volt feleségével csak különváltak, de szeretett nagymamáját, nagypapáját és testvérét is elveszítette három év leforgása alatt. Így Csuti számára szinte már csak gyerekei adnak erőt és boldogságot az ünnepekre.

Ez az első karácsonyom, amikor már egyik nagymamám sem lesz velünk. Viszont 26-án elutazunk a gyerekekkel kicsit pihenni. Ott lesz édesanyám és nevelőapám is, nagyon várom, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat" – mondta a Borsnak Csuti, aki mostanában a munkájába temetkezik, hogy ne foglalkozzon túl sokat a problémákkal.

"Szülőként is jó dolog várni, látni a gyerekeid szemében ezt a csillogását, örömöt, amit az ünnep okoz. Annyira jó gyerekek, rengeteg örömöt adnak nekem. Úgy gondolom, ennél többet nem is kívánhatok" – magyarázta az üzletember, aki még nem adta át magát az ünnepi hangulatnak, de gyerekei miatt nagyon várja, hogy nekik örömet tudjon szerezni.