Megvan, Majka kire cseréli le Curtist

Majka
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron robbant a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják tovább, mivel az újpesti rapper úgy döntött, inkább szólókarriert szeretne építeni. A teljes igazság azóta sem derült ki a szakításukról, azonban nem túl jó kapcsolatban váltak el egymástól. Majka azóta sem keresett társa helyére mást, most úgy tűnik van rá esély, hogy egy fiatal énekessel folytatják tovább.
Vágólapra másolva!

Majka a TV2 sikeres tehetségkutatójának mentoraként találkozott a fiatal énekessel, Kaly Rolanddal, akivel egészen a döntőig jutottak közös munkájuk során. Majka szemmel láthatólag nehezen viselte, hogy nem az ő versenyzője nyerte meg végül a tavalyi show-t, most úgy döntött, támogatja őt a zenei karrierjében producerként.

Kaly Roland a Sztárban sztár leszek! döntőjében Fotó: Csudai Sándor - Origo

Korábban is forgattam már klipet, de ez a csapat hihetetlen profi volt. Az pedig, hogy Majkával készítettünk közös dalt, szintén hatalmas élmény volt" - mesélte a Borsnak Kaly Roland a közös munkáról, melynek végeredményét hamarosan láthatja a nagyközönség is.

"Stílusában visszanyúltunk az oldSchool Hip-Hop-hoz. Egy éjjeli pillangóról szól, aki boldogságot hoz a szürke hétköznapokba. Nyilván ez alapján sokan gondolhatnak az örömlányokra, de valójában a dal mondanivalója az, hogy mindenkinek van valami, ami feldobja, ami kirántja a mindennapokból. Ha még nem tudja mi, vagy ki az, hát keresse meg. Ha valóban egy örömlány az, hát legyen..." - mondta az első közös dalukról Kaly Roland, aki egyelőre nem árulta el, hogy a továbbiakban is számíthatnak-e a rajongók közös dalokra, fellépésekre.

Majka utolsó versenyzője volt Kaly Roland a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában Fotó: Csudai Sándor - Origo

A témát illetően kicsit zavarba jött és arról magyarázkodott, hogy még sosem volt dolga prostituáltakkal, amikor szóba került, hogy miért épp ezt a témát választották Majkával.

Az életem eddigi 23 éve alatt nem volt szerencsém örömlányokhoz, így nem tudok nagy élményekről beszámolni" - zárta a témát Kaly Roland, akinek már több felkérése is volt a műsor óta, viszont csak egykori mentorának mondott igent a közös munkára, ugyanis szólókarrierjére szeretne koncentrálni.