Vágólapra másolva!
Hétfőn is rengeteg érdekes, szórakoztató és megdöbbentő esemény történt a sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

A Manchester United és az angol válogatott legendás focistájának, David Beckhamnek a középső fia, Romeo a Premier League-ben szereplő Brentford csapatához igazolt. A fiatal szélső még csak 20 éves, de már most olyan fényűző élete van, amit sokan megirigyelnének. Romeo futballtudása még nem mérhető az apjáéhoz, de a külsőségekben már abszolút felveszi vele a versenyt.

A világ legszexisebb ketrecharcosa, a nemrég online pornózásba kezdő Paige VanZant rendszeresen mutogatja magát a közösségi médiában. Legutóbb letolt bugyiban, meztelen mellekkel pózolt, hatalmas örömet szerezve népes rajongótáborának.

Paige VanZant rendszeresen szexi fotókkal okoz meglepetést a rajongóinak Forrás: Instgaram/paigevanzant

Az angol rögbiválogatott játékosát, Marcus Smith-t valószínűleg sok férfi irigyli, ugyanis a sztársportolónak egy formás mellű, párductestű bombázó a barátnője.

A Juventus után a Manchester City is bajba kerülhet, az angol sztárcsapatot a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt pontlevonással sújthatják, de még akár a Premier League-ből is kizárhatják.

A brutális törökországi földrengésnek rengeteg áldozata volt, és a romok alá került a Chelsea és a Porto korábbi focistája, Christian Atsu is, akit a hírek szerint megtaláltak és kimenekítettek.