Több mint húszmillió forintot bukott Curtis

Curtis
Vágólapra másolva!
Egy nappal a nagy esemény előtt tudta meg, hogy nem kap gázsit - viszont sok pénzt már ráköltött a felkészülésre. 
Vágólapra másolva!

2022 végén úgy volt, hogy Curtis ringbe száll Szlovákia egyik legkeményebb rappere, Rytmus ellen. A nagy összecsapásra december 27-én Brnóban került volna sor, az esemény előtt Curtis ellenfele betegségre hivatkozva visszalépett. Eddig nem lehetett tudni, mennyi pénzt bukott a magyar rapper, de most Hajdú Péter internetes műsorában, a Frzibi TV-n elárulta.

Frizbi TV

"A meccs előtti nap jelentette be, hogy beteg, antibiotikumot szed. Azóta nem kerestek, most látom, hogy mással lesz meccse, egy külföldi csávóval" - mondta Curtis, hozzátéve, hogy csalódott.

"Tettem ebbe pénzt. A felkészülést fizettem, edzőt béreltem, lemondta fellépést. 50 ezer euró lett volna a meccs, fix áron, amúgy megvertem volna" - mesélte. Tehát 50 ezer eurót akkor is kapott volna, ha kikap, ez nagyjából 19,5 millió forint. Ha hozzávesszük a kiesett gázsikat, az edző bérét, akkor bőven 20 millió fölött van a veszteség.

"Napi kettőt edzettem. Nálunk a családban kötelező bokszolni, még a nővérem is bokszolt" - tette hozzá. A teljes beszélgetést érdemes megnézni, meghallgatni, lapozzon!