Új hobbit talált magának a BL-döntőn pályára futó óriásmellű szőke bombázó

Tottenham Hotspur v Liverpool - UEFA Champions League Final FINAL Madrid Soccer UEFA Champions League Tottenham Hotspur Liverpool UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPE 2018/19 EUROPEAN Cup
Women streaker Kinsey Wolanski during the 2019 UEFA Champions League Final match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain on 1 June 2019. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Új, még a korábbinál is izgalmasabb, és talán hasznosabb hobbit talált magának a 2019-es Bajnokok Ligája-döntőben a pályára futó Kinsey Wolanski.

Az orosz születésű amerikai modell 2019-ben egy pornóoldal élő hirdetőtáblájaként rohant a pályára a Liverpool-Tottenham Hotspur Bajnokok Ligája-döntőben a madridi Wanda Metropolitano Stadionban.

Kinsey Wolanski pár napra híres lett az akciójával Forrás: NurPhoto/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A dús idomokkal megáldott szőkeség azóta is habzsolja az életet, ahogy a közösség oldalán hirdeti: "Az élet azért van, hogy éljük, hát akkor miért ne?" Nem csoda, hogy saját magát, mint ingatlan szakértőt, a kalandok megszállottját, ejtőernyőst, és legújabban helikopter pilótát mutatja be.

Bizony, mert a napokban letette 112 óra tanulás, szóbeli és írásos vizsgák, összesen másfél évnyi képzés után jutott el oda, hogy megcsinálhatta a vizsgarepülését. Mint mondja, ez volt élete legnehezebb kihívása.