Súlyos döntést kell meghoznia Opitz Barbi édesapjának

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban írtunk, Opitz Barbi újra kibékült Serleg Alberttel, akiről azt híresztelte az énekesnő családja, hogy tavaly decemberben elrabolta a lányt. Az énekesnő és barátja között sokáig mosolyszünet volt, majd újra kibékültek, ezzel újra előhozták a régi sérelmeket. Opitz édesapja egy megdöbbentő videóban üzent a fiatal párnak, igen dühös hangnemben. Azóta folyik a nyilvános sárdobálás apa és lánya között, most a férfi tisztázta, hogy mi történt valójában közöttük és milyen hatással van a botrány Opitz Barbi családjára.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi apjának, Tamásnak feltehetően az a célja a nyilvános üzengetéssel, hogy így érje el lányánál, hogy hagyja el a bántalmazással és emberrablással vádolt barátját, Serleg Albertet. Az énekesnő barátai is negatív véleménnyel vannak a fiatal fiúról, nemcsak a családja. Az édesapja teljesen elkeseredett amiatt, hogy lánya nem tartja vele a kapcsolatot és úgy gondolja, kiszolgáltatott helyzetben él Serleg Alberttel, akitől félti a lányt. Opitz Tamás már megpróbált kibékülni a fiatalokkal, de ők nem hajlandóak rendezni az elmérgesedett kapcsolatot, ami nagyon megviseli az énekesnő családját.

Serleg Albert és Opitz Barbi kibékültek, bár ennek sokan nem örülnek, mivel féltik a lányt Forrás: Serleg Albert/Instagram

Nem tudja azt sem, mekkora fájdalommal sújtott engem. Érdekes, hogy a másik lányomnak, Ginának más a véleménye. Ő egy okos nő, biológus. Sírva hívott fel, hogy a Barbi hogy mondhatott ilyet rólam, mikor mindig a tenyeremen hordoztam őket, segítettem nekik... Aztán ország-világ előtt meg lettem alázva. De már nem érdekel, mert mint mondtam, szeretem a lányomat és szeretném vele mindezt tisztázni. Csak sajnos ők még mindig nem jelentkeztek és Barbit sem tudom felhívni" - mondta megtörten az édesapa, aki elmondta, milyen súlyos következményei voltak az elmúlt hetekben történt nyilvános botránynak.

Ez azonban csak az egyik része... A család egy más téma. Amikor valaki a szeretteiben csalódik, a feleségében, a gyermekében, akkor miről beszélünk?! Foggal-körömmel küzdöttem azért, hogy a családunk együtt maradjon, de mindhiába. Mert, akik az ördögnek a leszármazottjai, azok az én családomat keresték meg" - vallotta be csalódottan Opitz Tamás, akit megdöbbentett az emberek reakciója, sokan őt okolják a történtek miatt és elfordultak tőle.

Opitz Barbi apját azonban nem ez bántja leginkább, hanem az, hogy nagyon félti a lányát és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Úgy gondolja, hogy az idő őt fogja igazolni, mivel Serleg Albert a mai napig nem próbálta meg vele rendezni a kapcsolatát és nem kereste fel, miután felhívta rá a figyelmét az egyik nyilvános videójában. Tamás nem tudja leplezni a dühét, ha ez a téma szóba kerül, ugyanis attól tart, hogy nagy baj is történhet és későn nyílik fel az emberek és a rendőrség szeme.

Majd egy nap, mikor az emberek látják, hogy Barbit megalázza, bántja, akkor igazat fognak nekem adni. Tudom, hogy ez fog bekövetkezni. Majd a rendőrség is akkor fog nyomozni, ha kinyírta a gyermekemet?!" - mondta a Borsnak Opitz Tamás, aki nagyon várja haza a lányát.

@user94430363559335

♬ eredeti hang - Thomas