Kiderült, miért került kórházba Berki Krisztián halottlátója

Kiss Kató halottlátó
Vágólapra másolva!
Kiss Katót a Life TV Ébredj velünk! című műsorában ismerte meg az ország, ahol azt állította, hogy kapcsolatba lépett vele – a május 6-án meghalt – Berki Krisztián, aki rajta keresztül üzent barátjának, Hajdú Péternek.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, Kiss Katót a hétvégén mentő szállította kórházba, eddig ismeretlen okokból. A halottlátó elmondása szerint nagyon sok negatív kritika, támadás érte a szereplése óta, ami lelkileg megviselte. Ezenkívül nagyon megterhelőek számára a szeánszok is, ami miatt most jelzett a szervezete, hogy túlhajszolja magát. Kiss elmondása szerint egy falunapon vett részt egy ételosztáson, amikor hirtelen szédülni és hányni kezdett.

„A hétvégén egy falunapon voltam, ebédosztásban vettem részt közösségi munkában. Ott éreztem először, hogy szédülni kezdek... Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hogy hamarosan jobban leszek. Sajnos nem így lett – magyarázta a halottlátó, majd így folytatta: – Amikor hányni kezdtem, és sehogy sem akart az abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne kórházba menni" – mesélte a Borsnak Kiss Kató, akiről kiderült, hogy sztrókot kapott és szerencsésen megúszta.


Azóta átértékelte a történteket, a tévés szereplést is, ami igazán megviselte és próbálja másképp kezelni majd a hirtelen jött népszerűséget. Tudja, hogy ki kell pihennie magát, mert a halottak lelkei nem várnak, jönnek meghívás nélkül is. Jelenleg a Jávorszky Kórház neurológiai osztályán fekszik, ahol elmondása alapján nagyon nagyon jól bánnak vele.


nem tudom, mikor állhatok újra munkába. Bár Isten nem hagyta, hogy meghaljak, most úgy érzem, hogy annyira fáradt vagyok, hogy elgondolkodom a visszavonuláson is – zárta gondolatait a halottlátó.