Cristiano Ronaldo távozni akar Manchesterből

fbl Horizontal FOOTBALL DISAPPOINTED HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 6, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint a 37 éves Cristiano Ronaldo jelezte a Manchester United vezeteősége felé, hogy megfelelő ajánlat esetén távozni szeretne.

A The Times beszámolója szerint Cristiano Ronaldo fő érve az, hogy a pályafutása vége felé szeretne a Bajnokok Ligájában focizni és a legkomolyabb címekért küzdeni. Az ötszörös aranylabdás jelenlegi csapata, a Manchester United a következő szezonban csak az Európa-liga csoportkörében indulhat majd.

Cristiano Ronaldo nem akarja az Európa-ligában elpazarolni az utolsó éveit Forrás: AFP/Oli Scarff

A csapat új menedzsere, Erik ten Hag lett, de egyelőre egyetlen új igazolás sem érkezett a csapathoz.

Cristiano Ronaldo a hírek szerint annak ellenére, hogy mennyire szereti a csapatot és a szurkolókat, nem lát más opciót arra, hogy a csapatváltás nélkül a legmagasabb szinten szerepelhessen.

A portugálk sztár akkor marad Manchesterben, ha komolyan megerősítik a csapatot a nyár folyamán, illetve, ha nem kap a klub megfelelő ajánlatot CR szolgálataiért.