Hasba rúgta terhes barátnőjét a német válogatott focista

Horizontal
Germany's defender Nico Schulz reacts during the international friendly football match between Germany and Turkey in Cologne, western Germany, on October 7, 2020. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy véget érhet a pályafutása Nico Schulznak, a Borussia Dortmund német válogatott védőjének, aki 2020-ban brutálisan bántalmazta terhes barátnőjét.

A 19-szeres német válogatott védő 2019 nyarán nagy reményekkel igazolt a Hoffenheim csapatától a Dortmundhoz. Azonban az előző szezonban már csak 16 Bundesliga-meccsen lépett pályára, nyáron pedig eladósorba került és a csapat edzőtáborába sem vitték el.

Most pedig úgy tűnik, hogy a német focista pályafutása is veszélybe kerülhet, ugyanis

bántalmazás miatt feljelentést tett ellene a volt barátnője, aki azt állítja, hogy két héttel a szülése előtt Schulz megrugdosta a hasát, ezt követően pedig a földre lökte és tovább verte a őt.

Schulz volt barátnője 2020 márciusában zúzódásokkal teli képeket küldött Schulznak. A focista válaszul egy szelfit küldött neki, amelyen szomorú arcot vág bocsánatkérésül.

Az eset után a Borussia Dortmund a hivatalos honlapján kiadott egy közleményt, amelyben azt írják, hogy Schulz tagadja a vádakat és az ártatlanság vélelmére hivatkozik. A német klub hangsúlyozta, hogy médiaértesülésekig nem volt tudomása az esetről, amely rendkívül súlyos és megdöbbentő. Azonban a ténybeli és jogi helyzet egyelőre tisztázatlan, így jelenleg nem tudnak megbízható és jogilag biztonságos döntést hozni a játékos jövőjéről.