Ezért nem lesz ma elviselhetetlen forróság

bőrgyógyászat, nyaralás
Mielőtt kitennénk az arcbőrünket a nyári napsütésnek, érdemes egy profi kozmetikai kezeléssel megtisztítani azt. Különösen ajánlott ez a felkészítés a problémás, pattanásos, esetleg rozáceás bőrnek.
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szerda
Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. Csapadékra igen kicsi az esély. Az északkeleti szél élénk, elsősorban a keleti országrészben erős lesz. 25 és 31 fok közötti kellemes nyári hőmérsékletek várhatók.

Csütörtök
Eleinte marad a ragyogó napsütés, majd délután északkelet felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és záporok, zivatarok érkeznek. Megerősödik az északkeleti szél. 29 fok körüli értékeket mérhetünk, ÉK-en lesz a hűvösebb idő.

Péntek
A többórás napsütés mellett gomolyok jelennek meg az égen, de zápor, zivatar csak elszórtan (inkább a Dunántúlon) fordulhat elő. 26-32 fok valószínű délután. Mérséklődik az északkeleti légmozgás.

Szombat
Északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és szórványosan, de délnyugaton több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség várható.

Vasárnap
A nap első felében borongós időre van kilátás, főleg reggelig lehetnek további záporok, zivatarok. Déltől csökken a felhőzet, kisüt a nap. 30-32 fokos maximumok lehetnek.