Boldog gyermekkora volt - megszólaltak a híres zenész fiának újpesti öngyilkosságáról

gyász gyertya halottak napja
Vágólapra másolva!
Jól szituált, zenész családból származott az a 11. osztályos gimnazista, aki napokkal ezelőtt felakasztotta magát budapesti otthonában. Egyelőre nincs magyarázat Ö. Gergő tettére, írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az Újpesti Bródy Imre Gimnázium a Facebook-oldalán tudatta csütörtökön, hogy az intézmény egyik tanulója életét vesztette. Ö. Gergő népszerű volt a diáktársai körében, ezért is döbbentette meg az egész gimnáziumát az öngyilkossága.

A halálesetet államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, mert idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. A Bors megtalálta a 11. osztályos fiú családját. Gergő szülei elváltak, az édesapja részéről később két féltestvére született. Sok időt töltött az édesanyjával is, aki többször elvitte külföldre, például Portugáliába nyaralni.

Boldog gyermekkora volt, ezért egyáltalán nem értjük, mi vezethetett a szomorú döntéséhez" – mondta a lapnak az egyik rokon.

– tette hozzá.

A fiú édesapja népszerű zenész, aki most a súlyos családi tragédia miatt lemondta a fellépéseit. A részvétnyilvánítást fogadta, de a Bors kérdéseire válaszolni nem kívánt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!