Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott csütörtökön 2-0-ra legyőzte barátságos mérkőzésen a panamai csapatot, ez volt a dél-amerikai gárda első fellépése a decemberben aratott világbajnoki sikere óta. A csapat kapusa, Emiliano Martinez azonban kínos helyzetbe hozta a feleségét, hogy megismételte a vb-döntőben bemutatott és nagy port kavart ünneplését.

Az Aston Villa argentin kapusa a katari döntőben főszereplő volt, ugyanis teljesítménye mellett provokatív gesztusaival is közfelháborodást váltott ki. A torna legjobb kapusának járó díj átvételekor meglehetősen obszcén gesztust tett, amivel botránkoztatta az egész világot. Csütörtökön a dél-amerikai csapat először lépett pályára azóta, hogy decemberben legyőzte tizenegyesekkel Franciaországot a foci-vb döntőjében.

A meccs után egy különleges ceremónia keretein belül minden argentin játékos megkapta a vb-trófea másolatát. Martineznek talán pillanatnyi déjá vu érzése támadt, mert néhány csapattársával együtt megismételte a botrányos ünneplést, miközben felesége, Mandinha majdnem elsüllyedt szégyenében, a kezével takarta el az arcát.

Persze, Martinez párjának sem kellett a szomszédba menni egy kis bohóckodásért, a többi futballistafeleséggel együtt bemutatták a pályán a megbotránkoztató mozdulatot, amiről természetesen egy képet is megosztott Instagram-sztoriban.