Továbbra is óriási a botrány, Dolly drasztikus lépésre szánta el magát

Dolly
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban írtunk, óriási bajba keveredett az énekesnő. Dolly állítja, nem tudott arról, hogy mi folyik egykori menedzserénél. A volt kolléga kutyákat szaporított, azokat rendkívül rossz körülmények között tartotta. A kennel neve Dolly Roll volt.
Vágólapra másolva!

Már Facebook-oldalát is törölte az énekesnő, aki a botrány kirobbanásakor egy közleményt adott ki, amit később törölt. Abban úgy fogalmazott, megdöbbenéssel és mélységes felháborodással szembesült arról, hogy az egyik kollegája állattartási botrányba keveredett. Azt is írta, elvitt kilenc kutyát a helyszínről, hogy segítsen nekik. Az állatvédők ezt nem tartották egy helyes döntésnek, tekintve, hogy előbb meg kellett volna őket vizsgálni. Dolly ezután azt mondta, a szakemberekre bízza az ügyet, és nagyon örült annak, hogy felhívására a zenésztársadalom azonnal megmozdult, segíteni kezdtek.

A botrány azonban nem csillapodik, több helyen kérik, ne tartsák meg az énekesnő koncertjeit.

Időközben az is kiderült, a bizonyos menedzser meghalt édesanyjának házában magára hagytak egy kutyát, aki éhen halt, körülbelül egy hónapja lehetett a lakásban a teteme. Az énekesnő Facebook-oldalára már nem lehet írni, de rajongói csoportjában továbbra is kommentelnek a felháborodott követők.

Forrás: Facebook/Dolly

Tudtál a kutyákról? Hogy lehet így nyugodtan aludni, és tükörbe nézni, anélkül, hogy szembe köpnéd magad?" – írta valaki, amit a Blikk szúrt ki. A lap próbálta elérni az énekesnőt, sem telefonon, sem személyesen nem sikerült nekik beszélni az előadóművésszel.