Kiderült az 1941-es fotón lévő, rejtélyes, időutazónak mondott férfi titka

az időutazónak mondott férfi fotója
Vágólapra másolva!
Egy 1941-es fotón látható férfi komoly időutazási összeesküvés-elméleteket váltott ki, mivel sokan meg voltak győződve arról, hogy a modernnek tűnő ruházat, a napszemüveg és a fényképezőgép miatt vagy a kép hamisítvány, vagy az illető a jövőből érkezett. 
Vágólapra másolva!

Sokan szeretnek belelátni olyasmit régi fotográfiákba, ami valójában nincs ott, vagy az átlagososnál érdekesebbé, különösebbé teszi a képet. Egy példa erre az a fotó, amely az 1940-es években készült, és úgy tűnik, mintha valaki mobilon telefonálna rajta.

Van egy másik is, legalább ilyen híres: a fekete-fehér felvétel a kétezres években került fel az internetre,1941-ben készült a kanadai South Fork híd újranyitásakor. A férfi, akit "időutazó hipszternek" neveztek el, kitűnik a tömegből. A körülötte lévők mind korhű öltözékben, zakóban vannak, a legtöbben kalapot viselnek. Ő egy logóval ellátott, modern pólóban, valamilyen cipzáras kardigánban és divatos napszemüvegben látható. Ráadásul egy kis hordozható fényképezőgépet is tart a kezében, amelyet sokak szerint csak később találtak fel.

Az időutazónak mondott napszemüveges férfi fotója

De ki ez a férfi, lehetett rajta 1941-ben oldalról is sötétítő napszemüveg, és olyan fényképezőgép, amely állítólag csak később terjedt el? Lapozzon, kiderül!