Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett a 14-szeres magyar válogatott futballista, Sigér Dávid második gyermeke, Soma.

"Isten hozott, Soma! Kedden megszületett Sigér Dávid második kisfia, Sigér Soma. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a családnak!” – írta a Fehérvár FC az Instagramon. 

A Ferencvárostól télen Fehérvárra igazoló Sigér a klub honlapjának adott interjút szerda délután, amelyben elárulta, hogy kisfia születése miatt extra motivációval várja a Puskás Akadémia elleni pénteki bajnoki mérkőzést. 

"Az utóbbi napjaim izgalmasan teltek, hiszen múlt hét hétfő óta akármikor megszülethetett volna a második kisfiam, ez végül a tegnapi napon történt meg. 

Szerencsére minden rendben volt és mindenki jól van, én pedig a világ legboldogabb embereként készülök a pénteki, PAFC elleni rangadóra. Aki már átélte egy gyermek megszületését, az tudja, hogy ez egy olyan hálás érzést és olyan plusz löketet ad, amihez nincs fogható.

Visszatérve a pénteki mérkőzésre, azt kijelenthetjük, hogy egyik legfőbb riválisunk a Puskás Akadémia. A felcsúti csapat nem csak a tabellán van a közelünkben, hanem földrajzilag is egymáshoz közel vagyunk, emiatt külön rivalizálás jellemzi ezt a párharcot. Az elmúlt években ellenfélként megtapasztaltam azt, hogy a Puskás Akadémiának mindig olyan csapata van, amelyben nagyon sok jó képességű labdarúgó szerepel. Ha jó napot fognak ki, akkor az NB I abszolút elitjéhez tartoznak. A célunk az, hogy felvegyük felük a kesztyűt és semmikép nem szeretnénk alárendelt szerepet játszani a péntek esti rangadón" - fogalmazott a 33 éves középpályás.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.