Kulcsár Edina lesz Shane Tusup következő barátnője?

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egy jósnő szerint Shane Tusup még idén összejön egy fiatalabb nővel, és már arra van is ötlet, hogy kivel - írja a promotions.hu.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Shane Tusup pár napja jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy felbontják az eljegyzésüket, és külön utakon folytatják. Bár más hírportálok névtelen informátorokra hivatkozva azt állítják, hogy

a szakításhoz az úszóedző agresszív, erőszakos énje vezetett, amit Zsófi eddig nem ismert.

Ezzel ellentétben egy, a Promotions által megkérdezett pszichológusnak más a véleménye. Igaz, a szakításuk valódi okát egyedül Zsófi és Shane tudhatják egyelőre.

Arra voltak kíváncsiak, hogy egy-egy dugába dőlt házasság, majd egy elhamarkodott, felbontott eljegyzés után hogyan alakulhat a műsorvezető és az edző szerelmi élete, ezért megkérdeztek egy jósnőt, aki azt is megmondta, hogy ki fogja előbb megtalálni a következő párját.

Sokak szerint Kulcsár Edina lesz Tusup új barátnője. Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

„Szabó Zsófinak az életében még pár hónapig a feszültség lesz a fő motívum, mert fel kell dolgoznia a történteket. Jövő év elején jönnek számára a pozitív események, váratlanul, sorsszerű fordulatokkal. A 2023-as év tartogat számára igazi jó dolgokat a magánéletben, a karrierben és anyagiakban egyaránt. Van reménye rá, hogy megtalálja az igazit. Shane Tusupnak nagyon megváltozik az élete a közeljövőben, minden téren, sok nehézséggel és konfliktussal kell szembenéznie. De továbblép a történteken és év vége felé rátalál a szerelem. Egy fiatal lány rabolja el a szívét, akivel egy jó időszakot él át jövőre. Az igazi megtalálása számára azonban nehezebb lesz, idősebb korában tud megállapodni" - mondta Glanzer Lea jósnő.

Vagyis Shane Tusup pár hónapon belül megismerkedik új párjával, aki ugyan még mindig nem élete szerelme lesz, de egy ideig biztos vele is boldog lesz.

A portál egy rövid közvélemény-kutatást végzett a Promotions olvasói körében. Megkérdezték őket, kire tippelnek, ki lesz az a fiatal nő, aki elrabolja majd Shane Tusup szívét. A megkérdezettek 37 százaléka meglepő módon a 31 éves Kulcsár Edinára voksolt, majd szorosan követi őt 35 százalékkal a 23 éves Tóth Andi.