A Majka előtt fellépő Csepregi Éva is megszólalt a lemondott koncertről

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Majka előtt Csepregi Éva lépett fel Fehérgyarmaton, mielőtt a rapper az utolsó pillanatban lemondta a koncertjét. Az énekesnő elmondta, mit gondolt a helyszínről, a Majka által emlegetett elégtelen feltételekről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Majka vasárnap este az utolsó pillanatban mondta le fehérgyarmati koncertjét, mert szerinte nem volt megfelelő a helyszíni technika, a szerződésben foglalt feltételekből szinte semmi nem teljesült. A szervezők ugyanakkor nyolcmillió forintot követelnek vissza a rappertől, miután a fellépésért előre fizettek.

Majka a színpadon Fotó: Polyák Attila - Origo

Aznap este Csepregi Éva is fellépett ugyanazon a színpadon, amelyen Majka nem akart, ő így emlékszik a körülményekre: "Pont ott voltunk, hiszen előtte léptünk fel, de egy más formációval. Négyen vagyunk a színpadon, félplaybackes megoldás, azzal kiegészítve, hogy ami a színpadon megszólal hangszer, élőben szól.

Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel" – idézte az énekesnőt a Blikk.

Csepregi Éva Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első" – magyarázta Csepregi Éva, lényegében megvédve Majkát és a döntését.