Oroszország fenyegető üzenetet küldött Amerikának

PUTYIN, Vlagyimir
Moszkva, 2022. május 26. Vlagyimir Putyin orosz elnök videokapcsolaton keresztül vesz részt a Biskekben zajló, 1. Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén Moszkvában 2022. május 26-án. Az Eurázsiai Gazdasági Fórumot az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai közötti együttműködés erősítése céljából rendezték meg. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/pool/Mihail Mecel
Vágólapra másolva!
Oroszország fenntartja a diplomáciai kapcsolatot az Egyesült Államokkal Ukrajna ügyében, de Moszkva nem szeretné, ha Washington a konfliktus részesévé válna. Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes augusztus 19-én közölte, hogy az ezzel kapcsolatos helyzet meglehetősen ingatag.
Vágólapra másolva!

A diplomata megjegyezte, hogy a kétoldalú kapcsolatok fenntartása a jelenlegi washingtoni kormánnyal meglehetősen magas szinten folyik - írja az iz.ru.

"Ez a munka nemcsak a nagykövetségeken keresztül, hanem folyamatos telefonos kapcsolattartás keretében is zajlik. Az ukrajnai helyzet minden aspektusát követjük" - mondta Rjabkov az Oroszország 1 TV-csatorna adásában.

Moszkva nem szeretné, ha az Egyesült Államok az ukrajnai konfliktus részesévé válna Forrás: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/pool/Mihail Mecel

A külügyminiszter-helyettes azt is jelezte, hogy Moszkva nem szeretné, ha az Egyesült Államok az ukrajnai konfliktus részesévé válna, de Washington viszont nem hajlandó komolyan venni ezeket az orosz figyelmeztetéseket.

- mondta Rjabkov.