Megint hazudott a telex, megint lebukott

telex logó Telex.hu
Vágólapra másolva!
A volt indexesek blogja, a telex ezúttal nem a tanártüntetésről hazudott. Pontosabban nem csak arról, de ugye az már nem lep meg senkit. A Gyurcsánynéval folytatott telefonbeszélgetésekkel lebukott Dull Szabolcshoz köthető lap politikai lódításaival, hergeléseivel nem érdemes foglalkozni.
Vágólapra másolva!

Ellenben most az olvasottságukról hazudtak egy alaposat. Tegyük félre, hogy milyen nevetséges, hogy ha egy internetes újság egyetlen nap olvasottságának ujjong. (Minimum öt, egymást követő hétköznap, vagy egy hét elemzése a mérvadó.) De a volt indexesek sikertelen blogja diadalmámoros cikkben hazudja, (természetesen nem az olvasóknak, hanem az őket finanszírozó dollárbaloldalnak) hogy tegnap ők voltak a második legolvasottab újság. És természetesen hazudnak az olvasói számról is.

De nézzük a valóságot: a dkt.hu mindenki által elfogadott méréseit: e szerint tegnap az Origo volt a legolvasottabb - 889 100 egyedi látogató -, a második pedig az index - 872 236 egyedi látogató -, vagyis nem a telex.

Tegyük hozzá, egyébként a telex tegnap a Facebook-on a szokásos reklámköltség többszörösét szórta el hirdetésekre, nem véletlenül: a tanártüntetésről készült propagandacikkeiket akarták mutogatni.