Senki nem várta: újabb fordulat jön az időjárásban

koronavírus, korona, járvány, vírus, esős idő, időjárás, járókelők, maszk
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Hétfő
Reggel még lehet kevés napsütés, majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és az ország északkeleti felén elszórtan alakul ki vegyes csapadék. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd
A napsütés mellett felhőátvonulások lesznek egy-egy futó záporral, hózáporral. Nagy területen lehet viharos az északnyugati szél. +5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerda
Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordul elő vegyes csapadék: hózápor, havas eső zápor, vagy zápor. A nyugati szél délnyugatira fordul és kissé gyengül. 4 és 9 fok közé enyhül az idő.

Csütörtök
A délelőtti órákig valószínű borongós idő további vegyes csapadékkal, délután már nagyobb esély van napsütésre. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. +7 fok körül változik a maximum.

Péntek
Változóan felhős időre van kilátás, akártöbbórás napsütéssel. Az eleinte még erős északnyugati szél délutánra mérséklődik. +4 fok köré esik vissza a hőmérséklet.