Részegen vezetett, droggal bukott le a magyar tévésztár

Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Az USA-ban börtönbe is került, itthon kommandósok csaptak le rá, most a Tények Plusznak arról mesélt, hogy új életet kezdett. 
Vágólapra másolva!

Az Aranypart című valóságshow-ból és az Éden Hotelből is ismert Mandula Ádám a TV2-nek mesélt új életéről. Korábban drogozott, ivott, Amerikában börtönben is volt. Vagdalta magát, pszichiátriára is került, elég mélyen volt. Amikor az Egyesült Államokban elkapták a rendőrök, jogosítvány sem volt nála, nagyon ittasan autót vezetett, ráadásul marihuána is volt a kocsiban.

Mandula Ádám tv2

Mint korábban írtuk, az Éden Hotel egykori sztárja 2021-ben az Instagram-oldalán élőben tett olyan rémisztő kijelentéseket, amiket Szegedi Fecsóék már nem tudtak tovább tolerálni (Fecsó párja, Bea, korábban Mandula barátnője volt), így a rendőrséghez fordultak, akik a feljelentést követően letartóztatták a férfit. Mandula Ádámot a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszott, amikről egyébként előszeretettel posztolt a közösségi médiában. Őrizetbe helyezték, a távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhetett. Fecsó párja, Bea rettenetesen félt a férfitól, de az akkor négyéves közös gyermekük, Medox miatt tartania kellett a kapcsolatot egykori párjával.

"Azért is voltam rossz állapotban. mert nem tudtam találkozni a kisfiammal. De most ugyanabban a kerületben lakunk" - magyarázta a Tények Plusznak. Mint mondta, az anyja támogatja, apjával nem tartja a kapcsolatot, viszont zenei karrierjére koncentrál.