Megverték Opitz Barbit egy budapesti plázában

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Egy fővárosi bevásárlóközpontban kedden este Opitz Barbi és barátja, VV Greg vált néhány fiatal céltáblájává. Az énekesnőt leköpték, haját megtépték, körme pedig olyannyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Csak a biztonsági szolgálat kíséretében tudtak kimenekülni.
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú szerint hatfős fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. A külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben. "Elég súlyos kritikával illeték a lányt, aki megpróbálta figyelmen kívül hagyni a helyzetet, mindhiába, mert nem állt le a kis csoport, megpróbálta tovább stuffolni őt. Egy boltba mentek be, de oda is utánuk mentek és trágár szavakkal illeték" - mondta a szemtanú.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta. Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül.

Egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is. Nagyon félelmetes volt ezt külső szemmel nézni, én még sosem láttam ilyet. Egyre több ember gyűlt körülöttük össze, de senki nem avatkozott a szituációba" – mondta a lapnak.

"Nyomdafestéket nem tűrő szavak hangzottak el. Úgy tűnt, hogy verekedésbe fog torkollni az egész. Az egyik üzlet munkatársa hívta oda a biztonsági szolgálatot, de még az őröknek is megpróbáltak nekimenni a fiatalok. Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult,

Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta" – mesélte. Az énekesnő ma elérhetetlen volt, VV Greg azonban megerősítette az esetet.

Opitz Barbi mostanában családi botrányával szerepel sokat a lapokban, erről a cikk alatt olvashat.