Repülés közben, a pilótafülkében szexelt a diákjával egy oktató

30 to 34 years mid adult adult aerospace plane airplane private jet jet boomer older 40 to 44 years 40 to 49 years mature adult mature man man male captain cheating infidelity close togetherness bonding cockpit colleague day expecting anticipation female
Rear view of male and female pilots kissing in cockpit of private jet (Photo by Raphye Alexius / Image Source / Image Source via AFP)
Vágólapra másolva!
A Perthnow számolt be róla, hogy egy pilótát és a diákját is kizárták egy orosz repülőiskolából, miután felkerült egy felvétel az internetre arról, ahogy az óra helyett a pilótafülkében szexeltek.
Vágólapra másolva!

A helyi média szerint az oktató, egy 28 éves házas férfi, - aki a moszkvai Sasovo Flight School of Civil Aviationnél dolgozott - a tanulója pedig mindössze 21 éves. Az eset egy Cessna gépen történt, ahova kettesben szálltak fel a diáklánnyal.

Az alábbi képeken a pilótafülke kamerájának felvételei láthatók:

A botrány azután tört ki, hogy az iskola egy másik diákja összeveszett a diáklánnyal és bosszúból megosztotta a kamerafelvételt az interneten. A pár ragaszkodott hozzá, hogy az incidens egyszeri eset volt, és csupán csókolóztak és ölelkeztek a fülkében, miközben a robotpilóta automatikusan vezette a gépet.

A repülősiskola vezetőit azonban úgy tűnik, hogy nem győzte meg a magyarázkodásuk, ugyanis azután, hogy tudomást szereztek a felvételről, a pilótát és a diákot is azonnali hatállyal elbocsátották az intézményből.

A cikkünk nyitóképe csupán illusztráció.