Egy család sokkot kapott attól, amit az újonnan vásárolt ingatlanukban találtak - videó

konyha, döbbent, ijedt,
Vágólapra másolva!
A ház- vagy éppen lakásvásárlás rengeteg feszültséggel és problémával jár. A vásárlás után pedig még rengeteg meglepetés jöhet, a csövek állapota, vagy éppen a villanybekötések hiányosságai okozhatnak fejtörést. Ám vannak olyan dolgok, amelyekre aztán végképp nem lehet felkészülni. Nem mindennapi felvételek kerültek fel nemrég a TikTokra arról, hogy mi mindent rejthet egy újonnan vásárolt lakás. 
Vágólapra másolva!

Arra valószínűleg nem sokan vannak felkészülve, hogy titkos szobákat és átjárókat találnak az új lakásban, olyan falakat és bejáratokat, amelyek eredetileg nem voltak rajta a rajzokon, és még az eladó sem szólt róla neki.

Az ilyen rejtélyes felfedezések életre hívtak egy trendet a TikTokon - emeli ki a Promotions.hu cikke. A "titkos szobák" kulcsszó alatt elképesztően izgalmas dolgok várhatnak ránk a YouTube-on is.

A TikTokra felkerült videó arról a lakásról, amelyet a világvégére való felkészülés jegyében alakítottak át:

@stinknjeepn Hidden room #hiddenroom#goodfriday#easter#secret#whatisit#foryou#foryourpage#fyp#fantasticbeasts#thesecretsofdumbledore♬ original sound - Justink

A Newsweek most egy olyan esetről számolt be, amikor

a házban egy olyan szoba rejtőzött, ahol már gyűjtötték a különböző holmikat arra az esetre, ha vége lenne a világnak.

Konzervek voltak mindenhol, illetve elsősegélydobozok. A szoba csak akkor vált láthatóvá, amikor vágtak egy lyukat a falba, egy kamerával pedig végig is tudták pásztázni, hogy mi mindent rejt a frissen megtalált helyiség.

Többek között egy párologtató hűtőt is találtak. A videót több mint 5 milliószor nézték már meg a neten.