A közelgő hurrikán miatt aggódik a magyar luxusfeleség

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Szegedi Fecsó és párja, Bea is Floridában tartózkodnak, ahonnan a kilenc hónapos kismama egy aggasztó videót mutatott a közösségi oldalán. Az Ian névre keresztelt hurrikán várhatóan valamikor szerdán éri el Florida nyugati partjait és óriási pusztításra számíthatnak az ottélők.
Vágólapra másolva!

Szegedi Fecsó és modell párja után, most a magyar luxusfeleség, Polgár Tünde is kifejezte aggodalmát a hurrikánveszély miatt. Régi képeken mutatta meg a tengerparti házuk előtti szigetrészt, ahol az egykor róla készült képeken még boldogan mosolyog. Elmondása szerint sajnos ezt a részt már két napja evakuálták a hatóságok és veszélyben van a flordiai házuk is, ami már lehet, hogy most is víz alatt áll.

Polgár nagyon félti a házukat és reméli, hogy egyszer még visszatérhet oda, bár nem sok esélyt lát erre a vihart jósló előrejelzések alapján, ugyanis az Ian hurrikán 200-250 km/h-ás sebességű széllel közelít Dél-és Közép-Florida felé. A luxusfeleség elmondta, hogy ő maga is átélt már hurrikánt Floridában, ezért tisztában van annak hihetetlen pusztító erejével, ezért csak abban reménykedik, hogy mindenki biztonságban van és szerencsésen megússzák a vihart.