Borzalmas állapotban van Szilágyi István elhagyott háza

SZILÁGYI István arckép, portré FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színművész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A két éve meggyilkolt Szilágyi István háza üresen áll, a kertet patkányok és hajléktalanok lepték el. A helyszínen járt a Bors.
Vágólapra másolva!

Szilágyi Istvánt két éve agyonverte a saját fia – akiről a napokban hozott új ítéletet a bíróság –, a színész özvegye, Humenyánszky Jolán pedig tavaly halt meg, a házuk így elhagyatottan áll: örököse, egy külföldön élő rokon azóta sem járt a súlyos jelzáloggal terhelt ingatlannál.

Szilágyi István Forrás: MTI/Soós Lajos

A Bors a helyszínen járt, egy szomszéd nyilatkozata szerint patkányok és hajléktalanok lepték el a telket. "Én nem vagyok egy félős, de egyre kevesebbszer merek kimenni a házból sötétedés után... Rengeteg a patkány, az egér, már jeleztük ezt az önkormányzatnak, ők hoztak ugyan rágcsáló csapdákat, de ezenkívül nem történt semmi. Volt, hogy hajléktalanok másztak be a kertbe, pedig kint van a figyelmeztetés, hogy kamerával őrzött terület" – mondta a szomszédban élő Marika.