Megőrült Madrid, amikor Ronaldo brutálisan drága luxusautójával végighajtott a városon - videó

VOETBAL LUXEMBURG Horizontal FOOTBALL FOOT
Portuguese Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during a soccer game between the national teams of Luxembourg and Portugal, on Sunday 26 March 2023 in Luxembourg City, the Grand Duchy of Luxembourg, the second (out of 8) Euro 2024 qualification match. BELGA PHOTO BRUNO FAHY (Photo by BRUNO FAHY / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Egész Madrid felbolydult, amikor Cristiano Ronaldo megjáratta 8,8 millió fontot, vagyis több mint 3,6 milliárd forintot érő luxusautóját. A Bugatti Centodiecire-ből mindössze 10 darab van a világon, mind magántulajdonban, ebből az egyik az Al-Nassr támadójáé. 

Az 1600 lóerős gépet azonban nemcsak a városi közlekedési szabályok és forgalomkorlátozás, hanem a rajongói tömeg miatt sem tudta teljes gázzal kipróbálni, pedig ha van tér és lehetőség, akkor az autó akár 386 km/h-s sebességre is képes.

Videó is készült Ronaldo váratlan megjelenéséről, az ötszörös Aranylabdás játékos fehér pólóban, fehér nadrágban és fekete zakóban látható testőrei gyűrűjében. Néhány szurkoló a nevét kiabálva próbált fotót készíteni, ám a futballikon tudomást se véve róluk beült, és elhajtott a hatalmas, nyolcliteres, W16-os motorral rendelkező autóval.

Ronaldo szenvedélyes autógyűjtőnek számít, van egy Bugatti Chironja és egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitess típusú járműve, több Aston Martin, Ferrari, Lamborghini és Rolls Royce mellett.