Ingyen nasi a szállodából? Valóban lehetséges?

Vágólapra másolva!
Az a legrosszabb, amikor kiszolgálod magad a szállodai rágcsálnivalókkal és a minibárral, és a nyaralás végén még egy számlát is kapsz - de képzeld el, hogy ezeket teljesen ingyen kapod meg! Egy nő rájött, hogyan úszhatja meg a fizetést.
Vágólapra másolva!

Egy nő anyukája pontosan tudja, mit kell mondani, ha szeretnél magadnak egy csomó ingyen édességet szerezni, és lánya, Julia megosztotta bölcsességét és tudását a TikTokon, ahol a @thejuliabaird felhasználónévvel posztol.

@thejuliabaird My mom always makes travelling feel special - even when she’s not with me 🥹 #traveltips #hotelperks #travelhacks #hotelhack ♬ original sound - Julia

Julia anyukája így nyilatkozott: 

Először is felhívom őket telefonon, megpróbálok kapcsolatot kialakítani azzal, aki felveszi a telefont. Aztán beszélek egy kicsit magamról és arról, hogy kinek szeretnék küldeni egy kis ajándékot, hogy egy kicsit különlegesebbé tegyék az ottlétet. Majd ebben kérem a segítségüket.

A nő csak annyit kérdez, hogy tudnak-e tenni valamit ez ügyben, a többit a szálloda dolgozóira bízza - ezzel juttatva lányát ingyen nasihoz.

@thejuliabaird Replying to @Zoe 🫶🏼 Mama knows best! Should i share more of her hotel/travelling tips?! #hotelhacks #travelhacks #hoteltips #traveltipsandhacks ♬ original sound - Julia

A TikTok-videó alatt egy volt szállodai dolgozó megerősítette a videóban elhangzottakat, miszerint nála is működött ez a kérés és készségesen segített a kedves vendégeken. 


Forrás: Mirror