Ijesztő híreket közölt a kardiológus a magyar énekessel

Berkes Olivér, sláger
Vágólapra másolva!
Berkes Olivér a napokban tölti be a harmincadik életévét. Az énekes-dalszerző életének a zenén kívül a sport is fontos része, amit egy időre hanyagolnia kellett szívizomgyulladása miatt.
Vágólapra másolva!

Berkes Olivér a pandémia idején kevesebbet tudott odafigyelni a fizikumára. Többször is elkapta a koronavírust, rengeteget időt töltött munka miatt a számítógép előtt, plusz egy váratlan betegség is megakadályozta abban, hogy újra komolyabban foglalkozzon az edzéssel.

– kezdte az énekes.

Forrás: Berkes Olivér

"Amikor az EKG vizsgálaton voltam, egy perc sem telt el, az orvos azonnal leállított, szigorúan kiadta, csak kutyasétáltatás jöhet mozgásképpen szóba nálam, de még az is lassan. Akkor már javában sportoltam, hosszú távon konzekvenciája lett volna, ha a gyulladásra ráedzem. Végtelenül fájt a hátam, a derekam, szinte mindenem, amit előbb ki kellett kúrálnom, hogy újra elkezdhessek komolyabban mozogni. Gyógyszert kellett rá szednem, és kötelezően előírták a pihenést. Lelkiekben nagyon leépített, nem szeretem, ha nincs semmi aktivitás a napomban – fűzte hozzá Olivér a Borsnak.