Előkerült Harry herceg eltitkolt szeretője

Catherine Ommanney  Bravo's "The Real Housewives Of D.C." Premiere Two People GettyImageRank3 Catherine Ommanney Mary Amons Horizontal
WASHINGTON - AUGUST 05: Catherine Ommanney and Mary Amons speak with a reporter during the premiere of "The Real Housewives Of D.C." at The Madison Hotel on August 5, 2010 in Washington, DC. Kris Connor/Getty Images/AFP (Photo by KRIS CONNOR / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egyik amerikai valósághowból ismertté vált, ma már 51 éves, elvált asszony, Catherine Ommanney azt állítja, hogy randizott a nála 13 évvel fiatalabb Harry herceggel, amikor az 21 éves volt. A Sun cikke szerint bébibek nevezte a fiatal férfit a 34 éves, kétgyermekes szőke nő, amit azzal magyarázott, hogy ekkoriban Harry imádott nyalókázni. Az is kiderült, miért most áll elő azzal, hogy a szeretője volt.
Vágólapra másolva!

A nő azt állítja, hogy a 13 évnyi korkülönbség ellenére jól megvoltak egymással és szinte megfiatalodott a herceg mellett. Azt mondta a Sunnak, hogy tinédzserként viselkedtek, szenvedélyesen csókolóztak a randevúikon.

Catherine Ommanney és Mary Amons egy riporterrel beszélget a "The Real Housewives Of D.C." premierjén a Washingtonban lévő Madison Hotelben 2010 augusztusában

Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kris Connor

Azt nem tudni, hogy ennél több is történt-e köztük, mindenestre az 51 éves, eltitkolt szerető ragaszkodik ahhoz, hogy élete teljében a legszenvedélyesebb csókot pont a hercegtől kapta, akit bébinek nevezett,

mert szerette a nyalókát.

A lap egy közös képet is közzétett a párról, amelyen látszik, hogy közvetlen a kapcsolatuk.

Egyébként ebben az időszakban a herceg épp Chelsy Davyvel járt, vagyis nem volt szingli. A valóságshow sztár máig nem tudja, hogy szünetet tarott-e a pár, amikor ők ketten találkoztak.

Catherine Ommanney Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Kris Connor

Ugyanakkor Catherine, aki a "Washington igazi háziasszonyai" (The Real Housewives of DC) című amerikai valóságshow-ból lett ismert, határozottan állítja, hogy nem csalta meg a gyerekei apját. Éppen nem volt együtt a férjével, Stephennel, amikor 2006 májusában a londoni Chelsea Art Barjában találkozott a 21 éves Harryvel, akivel több közös barátjuk is volt akkoriban. Ommanney azt is elárulta, miért most beszélt a viszonyukról. Harrynek hamarosan megjelenik a könyve, amelyben szerinte ő nem lesz benne.