Húsz gyerekkel veretett össze a mezőcsáti tanár egy 12 éves fiút a tornaórán

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 12 éves fiúra uszította a többi gyereket egy tornatanár Mezőcsáton. Húsz gyerek élt a lehetőséggel, ütötték, rúgták társukat, a tanár pedig nevetve nézte, mi történik.
Vágólapra másolva!

"A tanár ötöst ígért a verésért, és nevetve nézte végig, amint a többiek csépeltek. A hátam mögötti gyerek a hajamat meghúzta, és így belevágta a fejemet a földbe, és akkor elkezdett rám futni mindenki. Valaki rugdosni, ütni kezdett, és a tanár ezt végignézte úgy, hogy nevetett" - mondta a 12 éves fiú az esettel kapcsolatban.

Lorenzót azért verték meg az osztálytársai, mert a testnevelés- és informatikatanára állítólag azt mondta, aki megüti, kap egy ötöst

- írja a Blikk.

Húszan éltek a lehetőséggel és rárontottak a fiúra. Lorenzo azt állítja, nem tudja, miért uszította rá társait a tanár, előtte annyit kérdezett tőle, mi lesz informatikából a házi feladat.

A fiú nyakán lévő sérülés még most, napokkal az eset után is látható. Lorenzó azt mondja, a nyaka és a háta még mindig fáj.

A hétfői verésről csak kedden szólt a szüleinek, a mezőcsáti iskolában szerdán szembesítették a feleket. A tanár beismerte a tettét, a szülők pedig feljelentést tettek.

Váradi Csaba Sándor, a fiú apja szerint a tanár ezután megkörnyékezte őket, hogy vonják vissza a feljelentést, és intézzék el máshogy az ügyet.

Az apa azt mondta, nem fogja visszavonni a feljelentést, „nekem az a lényeg, hogy tanuljon belőle más pedagógus is" – mondta a kisfiú édesapja.

A Mezőkövesdi Tankerületi Központ azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak, valamint a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket.

Információk szerint a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit az iskolában.