Drogos, alkoholista világsztárok, akik még dicsekszenek is ezzel

Global Premiere Screening Of Paramount Pictures 'Babylon' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Miracle Mile Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Ph
American actor Brad Pitt wearing Tom Ford arrives at the Global Premiere Screening Of Paramount Pictures 'Babylon' held at the Academy Museum of Motion Pictures on December 15, 2022 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sok világsztár vallotta be, hogy valamilyen drogos, alkoholista, vagy legalábbis az volt. A borzalmas halált halt Anne Heche esetében már nem tudtak időben segíteni sem a hozzátartozói, sem az orvosok, de vannak nála szerencsésebbek, akik valahogy túlélték az önpusztító életvitelt, de még mindig küszködnek a függőségeik miatt. Példaképnek nehezen tekinthetők, bár gyakran megpróbálják eljátszani, hogy azáltal, hogy beszélnek róla, valamiféle erény minden emberi gyengeségük. Sokszor az a néző érzése, hogy olykor szinte dicsekedtek azzal, hogy drogoztak. Persze az is nyilvánvaló: például gyereksztárként a hollywoodi világba bekerülni és akkor függővé válni nem a gyerek felelőssége, hanem az őt körülvevő felnőtteké.
Vágólapra másolva!

Kit Harrington

A Trónok harca sztárjáról senki nem gondolná, de ő maga is szembenézett az alkoholproblémával, mely súlyos depressziójának egyik következménye volt. 2019-ben döntött úgy, hogy elvonóra megy és az alkoholizmustól és az önpusztító gondolatoktól jutott el a józanságig, mielőtt Rose Leslie-vel belevágtak a családalapításba.

Kit Harrington Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez


Drew Barrymore

Kislányként csöppent a filmes világba, ezért már gyerekként szembekerült az alkohollal és a drogokkal is. Kilencévesen már kipróbálta az alkoholt, három évvel később a kokaint. Még tizennégy sem volt, amikor a People magazinnak saját szavaival mesélte el szomorú történetét. Sok szenvedés árán úgy tűnik, hogy végleg letette a drogokat, ma már 47 évesen két gyerek édesanyja és karrierje is töretlen, 2020 óta saját talkshow-t is vezet a CBS csatornán.

Drew Barrymore az E. T. című filben és mostanság Forrás: Northfoto, Getty Images

A cikk folytatásáért lapozzon!