A végsőkig kitartott Amerika Kapitány a mobilja mellett

Chris Evans
Vágólapra másolva!
Nyilvánosan búcsúzott el a sztárszínész az épp csak szakállt nem növesztett telefontól.
Vágólapra másolva!

Éve óta folyamatosan emelkedik az okostelefonok átlagos életciklusa, azonban a többek közt Amerika Kapitány megformálásáról híres Chris Evans tényleg a végsőkig kitartott a készüléke mellett. A színész most végre lecserélte a 2015 szeptemberében piacra került iPhone 6s készülékét, ez pedig akkora esemény volt számára, hogy külön instagramos bejegyzést szentelt a készülék elbúcsúztatására.

„Nyugodj békében, iPhone 6s. Jól megvoltunk egymással, hiányozni fog a Home gombod. Viszont nem fogom hiányolni az esti küszködést, hogy végre elkezdjél tölteni. Vagy a szemcsés fotóidat. Vagy azt, mikor 100 százalékról hirtelen 15%-ra esett az akkutöltöttséged, hogy aztán perceken belül teljesen lemerüljél. Eseménydús időket éltünk, pihenj nyugodtan" – írta a színész.

A mellékelt fotó tanúsága szerint Evans egy iPhone 13 modellre állt át a régi mobiljáról. A csere már csak azért is időszerű volt, mert az idén ősszel érkező iOS 16 már nem lesz telepíthető a hűséges társára, így szoftveres támogatás tekintetében is a végnapjait éli az öreg iPhone 6s.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!